Uważasz, że dostałeś ostrzeżenie bądź inną karę bez podstawnie? Ten temat służy do odwołania się od kar. Wypowiadają się tu jedynie użytkownik, który odwołuje się od kary, Administratorzy oraz Moderatorzy...
Dostałem warna 2 stopnia za to że nazwałem razorka homoseksulnym. Wg tego co napisał:
Razorek napisał:
Rozróżniamy 3 rodzaje płci.
Męska - ja i ThunderstruckPL
Damska - Stary Eragona
i Hosaja ( Eragon )
Wykroczenie drugiego stopnia - Obrażanie, czyli dwa warny!
Mój Tata jest dla niego płci damskiej - czyli płci Pięknej, czyli mu się podoba. A więc te stwierdzenie:
Eragon napisał:
Cosik nie możliwe by mój ojciec był płci pięknej. Wiem że ci się podoba, ale mój tata nie jest tej samej orientacji seksualnej co ty ( homoseksualna). I ja jestem odrębną płcią, tak? Okej, mogę być samcem alfa, co pewnie nie rozumiesz
Wykroczenie drugiego stopnia - Prowokowanie, czyli dwa warny! Póki co, możesz się pożegnać z byciem moderatorem. Pamiętaj, wszystkich traktujemy tak samo!
Nie można uznać za obraźliwe, tylko tak zwana cięta riposta. Na pewno nie jest to prowokowanie, tylko jak powtarzam cięta riposta, która w dzisiejszym świecie jest bardzo popularna.
Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego odwołania.
Pozdrawiam,
Eragon
Dostałem 2 warny za tu jak to ThunderstruckPL ujął prowokowanie.
Niestety to był post do tematu Beki.
Skoro Eragon opowiadał o tym jak mi noge podłozył to ja opowiadałem jak płakał. Proste, czyli warny nie słuszne
PS To było porównanie
Ostatnio edytowany przez Razorek (2011-05-02 22:08:08)
Jeśli mogę się wypowiedzieć co do razorka, to prowokowanie było nazwanie mnie małą dziewczynką.
Dziękuję.
Eragon - Twoje argumenty do mnie przemówiły i zdejmuję wykroczenie drugiego stopnia. Oczywiście, wracasz również do grupy Moderatorskiej.
Razorek - Owszem, opowiadałeś na temat szkolnej "Beki", lecz wyzwałeś Eragona, na co ewidentnie wskazuje to:
Jak mała dziewczynka ( którą jest )
Uważam, iż twoje argumenty są nie trafione, na co wyraźnie zwrócił uwagę kolega Eragon w tym poście:
Jeśli mogę się wypowiedzieć co do razorka, to prowokowanie było nazwanie mnie małą dziewczynką.
Zostajesz przy czterech warnach i pozostaje Ci jedynie odwołać się po czterech miesiącach.
Przysięgam, iż wszystkie decyzję podjęte zostały sprawiedliwie, pozdrawiam, ThunderstruckPL - Administrator forum www.fifka.pun.pl
W poście Eragon twierdzi że jestem głupi
Eragon napisał:
Okej, mogę być samcem alfa, co pewnie nie rozumiesz
Czyli warn słuszny
Razorek twój argument do mnie przemawia, Eragon otrzymuje wykroczenie drugiego stopnia i niestety wylatuje z grupy moderatorskiej!
Haha, śmieszne. Nie twierdzę że jest glupi bo wprost tego nie powiedziałem. I tak nie wie o co chodzi z samcem alfa, co nie znaczy że jest glupi
Thunder, obraziles doń estebanq slowami turbo debil. Musisz dac sobie. 2 pkt i wylatujesz z pozycji admina. Sam mowiles że wszyscy sa rowni
Eragon, Byłeś modem, a nie znasz polszczyzny? Edytuj posta! Następnym razem wykroczenie drugiego stopnia leci! A poza tym jeszcze double-post!
Eragon, racja nie powiedziałeś tego bezpośrednio, zdejmuję Ci wykroczenie. Wracasz do grupy moderatorskiej!
Natomiast Razorek nie pisałeś aż takich postów, żeby mieć cztery ostrzeżenia i dlatego zdejmuje jedno z wykroczeń.
Dzięki, a tamten post był pisany na telefonie.